Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Det kan hända att din artikel enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
Kenneth skrev på 11 oktober, 2017 på 17:00:
Tack för en mycket bra föreläsning i Globen i dag. Hade aldrig tidigare hört talas om dig. Vilka äventyr du varit med om.
Annika skrev på 8 oktober, 2017 på 11:47:
Hej! Hade glädjen att få lyssna till dig i Gävle för 5-6 år sedan. Av alla föredrag en hört undet åren är det den bästa och mest minnesvärda! ☺????????
Magnus skrev på 7 oktober, 2017 på 00:26:
Tack för att du dela med dig av ditt sätt att se på Mål Magnus
Magnus Brodin skrev på 6 oktober, 2017 på 20:16:
Tack Rune för en super bra föreläsning ute på Vibynäs Härligt inspirerande när man fick höra din fantastiska resa i livet från motstånd till massor med medvind, Jag hoppas att din omvända Dylan pris hamnar i dina ägo någon gång i framtiden, för den förtjänar du verkligen.
C.Janzon skrev på 24 juli, 2017 på 21:09:
Mors! Tack för att du kom till Sthlm och ville prova på ett nytt äventyr, Fotrally. Hoppas de gav någonting ur ditt perspektiv.
magnus skrev på 4 april, 2017 på 08:51:
Tack för en fantastisk föreläsning på scandic igår
Kristina skrev på 5 mars, 2017 på 19:15:
Hej Rune! Läste nyss om galon-barnen! Imorgon blir det mössa och vantar på - om du får nytt uppdrag på samma ställe :-) Ha det så gott!!
Anders Johansson skrev på 21 februari, 2017 på 22:47:
Tack för en mycket intressant bok Rune! Du har inspirerat mig att lägga om löpträningen från "näsblodstempo" till fler och längre lugna pass för att få mil i benen. Målet är att kunna springa en 6-timmartävling utan att vara halvt invalid resten av sommaren som det blev sist... :)
Michael Petersson skrev på 14 februari, 2017 på 08:20:
Runes bok ska man INTE läsa. Den ska man LYSSNA på - när man springer/löper/joggar. Mycket mer inspirerande än att lyssna på musik. Man inspireras hela tiden. Trycker på spontana fartleks intervaller (Ja, jag vill blanda dem), och man känner efter var det gör ont, när Rune berättar om skador... Fördelen med att lyssna när man springer, är att man fördel kan lyssna om boken direkt när den är slut, eftersom man (iallfall inte jag) inte kan ta in hela boken/dess-innehåll när man antränger sig (hårt). Kul med ljudboken är också att, även om det är en annan uppläsare, så hör man Runes röst och underfundigheter genom uppläsningen (Lyssna själva, så förstår ni vad jag menar)
Maria skrev på 6 februari, 2017 på 09:03:
Hej Rune Kanonbra bok Själv är jag distanslopare för humöret!
Anders Larne skrev på 7 december, 2016 på 13:12:
Ursäkta mig, men tror jag fann receptet som jag efterlyste i föregående inlägg under rubriken "Gör dina egna energikakor". Bekräfta gärna och minns att Claes och jag kallar dem "Larsa bars" Mvh Anders Larne
Anders Larne skrev på 7 december, 2016 på 13:08:
Hej Larsa! Rensade i gamla mail och fann en länk från Claes Hedvall. Vi är gamla kollegor från Stenungsund och har cyklat några Vätternrundor med sovplats i hans campingvagn. Länken skulle ge mig så kallade Larsabarer enligt recept från dig. Fann i stället din mycekt intressanta sida. Kättarns story är ju fantastisk. Jag brukar förstås lyssna ordentligt på kroppen innan långlopp och hoppas kunna bli 104 i stället för 52... Kan du maila mig receptet? Mvh Anders Larne
Gunvi Marianne skrev på 28 september, 2016 på 20:36:
Tack för en inspirerande föreläsning ikväll.Jag har ett mål: Vill-Tror-Gör Rom gåmaraton Vad tror du om det? Hoppas du fick en trevlig flygresa hem ! H.Gunvi
Per-Olof Sköld skrev på 12 september, 2016 på 09:15:
Hej Rune. Var bara tvungen att googla på dig. Helt otrolig föreläsning för Infotiv I fredags. Har aldrig skrattat så mycket och fått så mycket positiv inspiration från en föreläsning. Tack än en gång! Mvh, Per-Olof
Helena skrev på 24 juli, 2016 på 12:56:
Din bok har inspirerat mig till att åter börja löpträna, efter att ha gjort ett uppehåll på tio år. Har gjort mitt första motionslopp och ser fram emot många fler. Har fått tillbaka min egen löparglädje - tack för det! :-)
Anders skrev på 23 juli, 2016 på 07:24:
Har läst din bok, den enda man behöver som löpare. Tack för att du höjer dig över den industri av "experter" som löparboomen skapat.
Aje skrev på 15 mars, 2016 på 21:24:
Läste precis din bok, en högtidsstund verkligen. Enkla tips att ta till sig och uppfriskande attityd att inte göra träningspasset till en mattelektion!
Joel Lindberg skrev på 13 februari, 2016 på 13:01:
Intressant läsning på bloggen Rune, tack för du delar med dig. Jag undrar var jag köper din bok när den kommer ut? från Joel i Skälstorp Här är min blogg: floatingonground.blogspot.se
Janne skrev på 27 november, 2015 på 19:22:
Hej, jag var på din föreläsning igår på Nalen. Det var så jävla bra! Har själv sprungit en del men man kan ju säga att det bleknar när man hör dina historier. Väldigt inspirerande och peppande att höra dig berätta. Keep up the good work!!
Per Vestberg skrev på 24 oktober, 2015 på 20:22:
Tack för ett både trevlig och inspirerande föredrag i Örnsköldsvik den 19/10!